Spring naar inhoud

Vanaf 3 juni gaat Close Company weer live repeteren!

Nu de corona-maatregelen wat versoepeld worden hebben wij als zangleden wel weer erg veel zin om live met elkaar te gaan zingen. Het afgelopen half jaar hebben we met de meeste leden op de gebruikelijke donderdagavond online repetities gehad via Zoom. Daarbij werd door onze dirigent niet alleen de bekende nummers gerepeteerd maar hebben we zelfs enkele nieuwe nummers ingestudeerd. Daarnaast waren er interessante "specials" over muziek in het algemeen. En natuurlijk ook belangrijk, we hielden op deze manier toch contact met elkaar, ondanks de restricties.

Vanaf donderdag 3 juni 2021 gaan we naar buiten. Aangezien binnen het zingen met grote groepen nog niet is toegestaan, proberen we op deze wijze het repertoire weer op te pakken. Elke week bekijken we met elkaar waar we naar toe gaan en geven dit op tijd aan elkaar door via de app.

Heb je ook zo'n zin om eens geheel vrijblijvend met ons mee te zingen, dan ben je van harte welkom op elke donderdagavond. We beginnen om 19:45 uur en eindigen rond 21:45 uur. Stuur enkele dagen vooraf even een e-mail naar onze voorzitter, Charlotte. 
Je hoort dan waar we die avond repeteren. Ben je daarna ook enthousiast, dan hopen we je als lid te kunnen verwelkomen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *