Spring naar inhoud

Historie

Close Company is in november 2012 opgericht. Sindsdien hebben we diverse mooie concerten en optredens gegeven. Op deze pagina vindt u de belangrijkste gebeurtenissen.

18 november 2017 Lustrumconcert

Met hoofdsponsoring van de Gemeente Deventer en het Prins Bernhard Cultuurfonds en nog een aantal (lokale) sponsoren hebben wij op 18 november 2017 voor een uitverkochte zaal ons eerste lustrumconcert gegeven. Gasten waren The College Barbers uit Apeldoorn.

Dit concert stond onder de algehele leiding van onze dirigent Jurrien Zaagman met medewerking van Tatia Feije die voor de artistieke invulling verantwoordelijk was.

Wij hebben hier enorm van genoten en gaan vol goede zin op naar het volgende lustrum

18 maart 2018 Huisconcert Dijkhuis Bathmen

Op 18 maart 2018 hebben we het jaarlijkse optreden verzorgd in De Rotonde van het Dijkhuis voor de bewoners als dank voor het gebruik van de zaal voor onze repetities. Het was een geslaagd en gezellig optreden, wat erg gewaardeerd werd door onze toehoorders. 

19 mei 2019 Graefenthal

In mei zijn we naar Duitsland geweest om te zingen op een prachtige locatie in Goch, net over de grens bij Cuijk. Het was een fantastische mooie dag met diverse koren, variƫrend van 5 tot ca. 30 personen. Elk half uur was er een optreden in de abdij van het klooster of in de "open schuur" op het landgoed. Wij moesten optreden in de "open schuur". Het kloosterlandgoed is ook historisch van belang, aangezien de beenderen van Graaf Otto van Gelre hier begraven liggen. Meer info via http://www.klooster-graefenthal.nl/

14 september 2019 Korenlint Deventer

Dit jaar zijn we gevraagd om enkele optredens te verzorgen tijdens het Korenlint door de binnenstad van Deventer. De dag startte voor ons met een optreden in de Atheneum-bibliotheek . Daarna zijn we naar de Wellekade gegaan en hebben gezongen tussen het publiek van de horeca-gelegenheden aldaar. Aan het eind van de middag sloten we de middag af met een optreden in de Burgerzaal van het oude gemeentehuis. Al met al een leuke middag met prachtig weer.

30 november 2019 The College Barbers 30 jaar

Op 30 november 2019 was het zover: The College Barbers uit Apeldoorn vierden op deze datum hun 30 jarig jubileum in Het Vierhuis te Apeldoorn en daar mochten wij samen met vrouwenkoor NJoy uit Westervelde een bijdrage aan leveren. Alle koren staan onder leiding van Jurrien Zaagman. Voor deze datum hadden we al een geslaagde generale repetitie, met veel plezier voor iedereen. Het concert was eveneens fantastisch en werd door alle koren ook als zodanig ervaren. Na het concert was er uiteraard een gezellige "afterglow"